Loading Events

UTO

28/1/2020

Centar Gervais

20:00

Diego Maradona

biografska sportska drama; 130 min; Velika Britanija

Redatelj: Asif Kapadia
Uloge: Diego Armando Maradona, Pelé, Claudia Villafañe

Dana 5. srpnja 1984. godine, Diego Maradona stigao je u Napulj za tada rekordni iznos i u sljedećih sedam godina otvorio se pakao. Najslavniji nogometni genij svih vremena i najdisfunkcionalniji grad u Europi bili su savršeni jedno za drugo. Maradona je bio blagoslovljen na terenu, ali proklet izvan njega; ovaj karizmatični Argentinac vrlo je brzo odveo Napoli do njihovog prvog naslova prvaka. Snovi su bili ispunjeni. Ali postojala je i cijena… Diegu je bilo dopušteno da radi sve, dok god je na terenu izvodio čuda, ali kada je magije nestalo on je postao zatočenikom grada. Treći film iza Oscarom i BAFTA-om nagrađene ekipe koja nam je donijela filmove „Senna“ i „Amy“, ovaj film sačinjen je od preko pet stotina sati nikad prije viđenih snimaka iz Maradonine osobne arhive, a kojeg je u cijelosti podržao i sam igrač.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kuci Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

TUE

28/1/2020

Center Gervais

20:00

Diego Maradona

Documentary, Biography, Sport; 130 min; Great Britain

Director: Asif Kapadia
Stars: Pelé, Diego Armando Maradona, Dalma Maradona 

Constructed from over 500 hours of never-before-seen footage, this documentary centers on the career of celebrated football player Diego Armando Maradona, who played for S.S.C. Napoli in the 1980s.

Ticket price: 25,00 kn

Ticket sale office opens at the venue one hour before the show.

Motion pictures are projected with original audio followed by Croatian subtitles.
The organizer reserves the right to change this program.