Loading Events

UTO

27/2/2024

Centar Gervais

20:00

Đurologija

Branko Đurić Đuro

Branko Đurić Đuro donosi nezaboravan show “Đurologija” u Opatiji 
Ni nakon devet godina interes za najgledanijim (anti)stand-upom ne jenjava. Provjerite zašto! 

Priremite se za večer iskrenog smijeha i dobre zabave jer Branko Đurić Đuro stiže u Centar Gervais, 27. veljače, s neponovljivom  “Đurologijom”.  

Sa svojom iznimnom autorskom predstavom, “Đurologija”, Đuro je osvojio srca publike diljem regije. Ova nevjerojatna predstava koja je oborila rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa već je više 770 puta oduševila publiku. Ni nakon devet  godina postojanja oduševljenje ne jenjava, a Đuro nastavlja osvajati publiku svojim jedinstvenim izrazom.

Branko Đurić Đuro, poznat po svom bosanskom šarmu i nezaboravnim ulogama u kultnim projektima poput “Top lista nadrealista” i “Audicija”, u “Đurologiji” pruža nam 90-minutni show bez premca. Ovaj (anti)stand-up show je prava poslastica za ljubitelje iskrenog humora, prepunog Đurinih intimnih razmišljanja i pogleda na život, ispričanih na urnebesan način.

Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, Branko Đurić Đuro, kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, sjedinjuje sve svoje umjetničke uloge u “Đurologiji”. Ova predstava obećava publici nezaboravan doživljaj i smijeh koji će odzvanjati dugo nakon završetka.

Cijena ulaznice: 20 €

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr (poveznica ispod) i na www.eventim.hr