Loading Events
Ovaj događaj je prošao.

UTO

15/10/2019

Centar Gervais

20:00

Kerovi

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija koja je u kratkom periodu osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jest – dva sata neprestanog smijeha i  suza  gdje god je predstava odigrana .

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura  i Srđan Timarov napravili  su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom  i interakcijom sa publikom.

Neobičnost ove kazališne priče je ta, što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija. Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna što to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatit ćemo za što nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ publiku će nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

 

Cijena ulaznice: 90,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.