Loading Events

UTO

20/2/2024 - 25/2/2024

Centar Gervais

00:00

NO DRAMA LJAMA

dramska radionica za djecu

Dramska radionica za djecu NO DRAMA LJAMA održava se od 20. do 25. veljače 2024. u Centru Gervais u Opatiji. Radionica će se održavati svakodnevno u jutarnjem terminu po nekoliko sati. Točna satnica održavanja bit će objavljena uskoro.

Prednost pri prijavi imaju djeca starijeg osnovnoškolskog uzrasta.

Završna predstava održat će se u nedjelju, 25. veljače 2024. u velikoj dvorani Centra Gervais u kojoj sudjeluju svi polaznici.

Voditeljica radionice: Petra Radin (Kazalište Tvornica lutaka, Zagreb), dramska mentorica, glumica, redateljica, producentica

Djeca će istraživati tajne kazališne umjetnosti i upoznavati kreativne procese koji vode ka realizaciji kazališne predstave. Pod vodstvom mentorice, napisat će dramski tekst, napraviti scenografiju i kostime te sudjelovati u biranju glazbe.

Radionice će polaznicima približiti proces kreiranja umjetničkog sadržaja i omogućiti im pristup i širu percepciju programa u kulturi i umjetnosti, razviti im senzibilitet i pozitivan stav prema određenim vrstama kulturnog sadržaja kako bi iste bolje razumjeli i naposljetku, zavoljeli.

Sudjelovanje na radionicama slobodno je za sve sudionike.
Prijave (ime, prezime i dob djeteta) primaju se na mail: petra@festivalopatija.hr