Loading Events

SUB

24/2/2024

Centar Gervais

20:00

Ocat i sin

Zlatan Zuhrić i Tin Sedlar

Igraju: Zlatan Zuhrić, Tin Sedlar
Tekst: Zlatan Zuhrić, Tin Sedlar / Režija: Zlatan Zuhrić, Tin Sedlar / Scenografija i kostimografija: Zlatan Zuhrić, Tin Sedlar
Trajanje: 80 min

Jedna od najzabavnijih predstava poznatog Zlatana Zuhrića u kojoj se vidi generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi.

Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema za spoj. Ponosni otac koristi sve svoje metode kako bi sina pripremio na najbolji mogući način. Kako će to proći i hoće li sve ići glatko, pogledajte u predstavi.

Ova predstava namijenjena je svima jer govori o životnim situacijama s kojima se susreće svaka obitelj i svatko može doživjeti predstavu iz svoje perspektive.

Cijena ulaznice: 12 €

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.