Loading Events
Ovaj događaj je prošao.

ČET

17/10/2019

Centar Gervais

20:00

Povratak u zemlju zombija

akcija, komedija; 88 min; SAD

Redatelj: Ruben Fleischer
Uloge: Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg

Desetljeće nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) ponovno se udružuju s redateljem Rubenom Fleischerom (Venom) i scenaristima originala Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom (Deadpool) u Povratku u zemlju zombija. U ovom nastavku za kojeg su scenarij napisali Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham, koji se proteže kroz humoristični kaos od Bijele kuće i kroz unutrašnjost Amerike, ovih četvero ubojica suočit će se s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.

Cijena ulaznice: 30,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

THU

17/10/2019

Center Gervais

20:00

Zombieland: Double Tap

Action, Comedy, Horror; 88 min; USA

Director: Ruben Fleischer
Stars: Emma Stone, Abigail Breslin, Zoey Deutch 

Columbus, Tallahasse, Wichita, and Little Rock move to the American heartland as they face off against evolved zombies, fellow survivors, and the growing pains of the snarky makeshift family.

Ticket price: 30,00 kn
Ticket sale office opens at the venue one hour before the show.

Motion pictures are projected with original audio followed by Croatian subtitles.
The organizer reserves the right to change this program.