Loading Events
Ovaj događaj je prošao.

NED

22/12/2019

Centar Gervais

20:00

Božićno-novogodišnji koncert

RADOSNE NOTE BOŽIĆA

Đani Stipaničev i Renata Sabljak u pratnji Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Josipa Cvitanovića

Đani Stipaničev, zvijezda domaćih rock-opera i mjuzikala, zajedno s dugogodišnjom suradnicom, kazališnom glumicom anđeoskog glasa Renatom Sabljak podarit će vam Radosne note Božića na prigodnom božićno-novogodišnjem koncertu.  

Đani Stipaničev i Renata Sabljak publici su poznati kao uspješni kazališni glumci zavidnih glasovnih mogućnosti koji često dijele pozornicu matične kuće Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija i rado surađuju u brojnim projektima. Dobitnici su mnogih nagrada i priznanja za svoja umjetnička ostvarenja.  

Đani i Renata u svojim nastupima osvajaju pozitivnom energijom i prijateljskim ozračjem, a na koncertu u Opatiji pridružit će im se Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Josipa Cvitanovića.
Uz svjetske i hrvatske božićne pjesme, repertoar će okruniti tradicionalnim Novogodišnjim valcerom u duhu nekadašnje carske Opatije.

Cijena ulaznice: 150,00 kuna
Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 130,00 kn // Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija!

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.