Loading Events
Ovaj događaj je prošao.

SRI

20/11/2019 - 22/11/2019

Centar Gervais

08:00

SEE LEADER konferencija o LEADER/CLLD pristupu u jugoistočnoj Europi

Konferencija o praktičnim i teoretskim implikacijama o provedbi LEADER/CLLD pristupa u jugoistočnoj Europi održat će se u Opatiji od 20.-22. studenog 2019. godine.

SEE LEADER ima za cilj prepoznati jedinstvenost lokalnog razvoja pod vodstvom zajednice za integrirani teritorijalni razvoj u jugoistočnoj Europi, sumirajući rezultate proteklih godina provedbe te pružiti platformu za novo programsko razdoblje 2021.-2027.

Organizator konferencije je LEADER mreža Hrvatske (LMH), krovno udruženje Lokalnih akcijskih grupa u ruralnom razvoju i ribarstvu (LAG-ova i FLAG-ova), a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, nacionalne Mreže za ruralni razvoj i partnerstvu s velikim brojem nacionalnih i međunarodnih institucija i organizacija. Zemlja partner konferencije je Republika Slovenija.

Konferenciji će prisustvovati sudionici iz 20-tak zemalja, a svi će imati priliku razmijeniti iskustva i znanje u praktično-znanstvenim plenarnim raspravama o integriranom lokalnom razvoju.