Loading Events

ČET

24/10/2019

Centar Gervais

20:00

Miro Gavran:

Sve o muškarcima

Teatar Gavran, Zagreb

Režija: Mladena Gavran / Asistent režije: Svebor Kamenski-Bačun / Kostimograf: Danica Dedijer / Scenograf: Dinka Jeričević / Scenski pokret: Tihana Strmečki / Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec / Izbor glazbe i oblikovatelj tona: Neven Zebić / Šminka: Željka Horvat / Asistentica kostimografkinje: Paola Rilović / Igraju: Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladena Gavran, koja je režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i ove predstave, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća.

Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

Ovaj tekst Mire Gavrana dosada je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Jeneira pa do Moskve. Ne propustite svjetsku uspješnicu, hit-komediju koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400.

Do sada je “Sve o muškarcima” vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i Vi što prije među njima!


Cijena ulaznice: 80,00 kn

Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 60,00 kn / Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.