Loading Events

PET

7/2/2020

Centar Gervais

20:00

VEČER FILMSKE GLAZBE

Hollywood Film Music Quartet

‘Hollywood Film Music Quartet’ jedni su od najboljih domaćih izvođača popularne filmske glazbe. Akademski glazbenici u sastavu Martina Drakulić (violina), Lara Silvestri (violina), Petar Haluza (viola) i Lovro Kovačević (violončelo) u opatijskom Gervaisu će izvoditi skladbe iz poznatih hollywoodskih ostvarenja, a njihovi izvrsni nastupi praćeni video projekcijama jednako će oduševiti ljubitelje glazbe kao i poklonike sedme umjetnosti.

Na bogatom programu koji potpisuje Ozren K. Glaser nalaze se glazbene teme iz filmova i serija poput Igre prijestolja (Game of Thrones), Kruna (The Crown), Ljepotica i zvijer (Beauty and the Beast), Gladijator (Gladiator), Gospodar prstenova (The Lord of the Rings), James Bond: Skyfall, Pirati s Kariba (Pirates of the Caribbean), Zvijezda je rođena (A Star is Born) i brojnih drugih.

Ususret nadolazećoj dodjeli Oscara, otisnite se u čudesan i eklektičan svijet filmske glazbe i doživite nezaboravne teme koje su tijekom prošlih godina osvojile ne samo zlatne kipiće, već i nebrojne ljubitelje ove umjetnosti.

 

Cijena ulaznice: 60,00 kuna
Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 40,00 kuna / Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.