Loading Events
Ovaj događaj je prošao.

PET

7/8/2020

Ljetna pozornica

21:00

Kakva ti je žena, takav ti je život

Dragan Marinković Maca

Predstava Dragana Marinkovića Mace osvaja regiju! Brak predstavljen na poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Fenomenalni komičar šalama o odnosu muškarca i žene, vječitim pitanjima u vezi s ovom temom, oduševio je preko 40.000 gledatelja koji su mu zauzvrat oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio zadnjih 12 mjeseci.

Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

Moram reći da svaka predstava koju sam dosada igrao prolazila, možda nije skromno za reći ali, savršeno, komentari i reakcije publike uvijek su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Pričam o temi koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo“, objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.

Predstava „Кakva ti je žena, takav ti je život“ natjerati će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje jer mi smo generacija koja ne želi vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Dođite po dozu smijeha, iskrenog humora i zagarantirano dobrog raspoloženja!

Cijena ulaznice: 90,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Ulaznice kupljene za predstavu koja se trebala održati 25. ožujka, odnosno 15. travnja 2020. u centru Gervais vrijede i za ovaj termin održavanja!