Loading Events

SUB

19/6/2021

Ljetna pozornica

21:00

Mia Dimšić & Marko Tolja

I Mia i Marko dobitnici su pregršt glazbenih nagrada. S romantičnim duetom „Sva blaga ovog svijeta“ osvojiti su Splitski festival, a kao kruna njihove glazbene priče je i prošlogodišnji PORIN za najbolju vokalnu suradnju, upravo na toj pjesmi.

Marko Tolja jedan je od naših najboljih vokala i  dobitnik brojnih glazbenih nagrada . Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Mnogi ga nazivaju i hrvatskim Frank Sinatrom. Upravo zbog toga, Markovi koncerti su doživljaj na kojem svoju vjernu publiku uvijek vrati u zlatno doba glamura. 

Mia Dimšić, mlada kantautorica, u vrlo kratkom vremenu, svojim je pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Najveći uzor joj je Taylor Swift. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa. Trenutno promovira svoj studijski album „Sretan put“ ali i svoju prvu knjigu „Cesta do sna“.

Cijena ulaznice:
120,00 kn (Parter 1) / 100,00 kn (Parter 2) / 80,00 (Parter 3) 
Ulaznice su u prodaji u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati i na prodajnim mjestima sustava Eventim.hr (link je ispod)

Ulaznice za koncert “Mia Dimšić i Marko Tolja” u uredu Festivala Opatija moguće je platiti isključivo gotovinom.