Loading Events

PET

2/7/2021

Ljetna pozornica

21:30

Nina Badrić

Glazbena bajka pod zvijezdama

Nina Badrić jedna je od najomiljenijih pjevačica u regiji, a nakon velikog slavljeničkog koncerta u zagrebačkoj Areni u ožujku prošle godine, ovoga ljeta Nina će zapjevati na Ljetnoj pozornici. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 2. srpnja 2021. godine. Glazbenica koja je na sceni 30 godina u Opatiji će, ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, pripremiti nezaboravnu večer ispunjenu emocijama i kvalitetnom glazbom.

Jako sam uzbuđena što ću nakon više od godinu dana opet stati pred publiku. Ne bih ni sama mogla poželjeti ljepše mjesto za susret od čarobne Ljetne pozornice u Opatiji. Osjećam se kao da imam prvi spoj…ljeto, zvjezdano nebo, more i Opatija. Bit će to čarobna noć za pamćenje – iskrena je Nina.

Na najavljenom koncertu Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere, a publika u Opatiji premijerno će čuti novu pjesmu „Ja još uvijek imam istu želju“. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, fantastičan glas i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će koncert na Ljetnoj pozornici ostati u dugogodišnjem sjećanju.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta. Višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.


Cijena ulaznice: 150 kn (1.-10 red) / 130 kn (11.-18. red) / 110 kn (19. red nadalje)

Ulaznice osigurajte u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima (link ispod).
Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ulaznice za koncert “Nina Badrić” u uredu Festivala Opatija moguće je platiti isključivo gotovinom.