Loading Events
Ovaj događaj je prošao.

NED

7/7/2019

Ljetna pozornica

21:30

Tajni život ljubimaca 2

PREMJEŠTENO U CENTAR GERVAIS!

❗️VAŽNA OBAVIJEST❗️

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, projekcija filma TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 održat će se u Centru Gervais s početkom u 21:30 sati! 

 

The Secret Life of Pets 2 / animacija, obiteljski; 86 min; SAD
Redatelj: Chris Renaud
Glasovi: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec

Deseti animirani film studija Illumination, Tajni život ljubimaca 2, iščekivani je nastavak animiranog blockbustera iz 2016. koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film.

Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće? 
Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana s prepunom mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.

Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

Tajni život ljubimaca 2 producira osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Illumination Chris Meledandri i njegov dugogodišnji suradnik Janet Healy, vizionarski tim koji stoji iza animacija The Grinch i trilogije o zlikovcu Gru i Malcima.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

SUN

7/7/2019

Open Air Theatre

21:30

The Secret Life of Pets 2

Directors: Chris Renaud, Jonathan del Val (co-director)
Writer: Brian Lynch
Stars: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford
Movie is dubbed in Croatian.

Continuing the story of Max and his pet friends, following their secret lives after their owners leave them for work or school each day.

Ticket price: 25,00 kn
Ticket sale office opens at the venue one hour before the show.

Motion pictures are projected with original audio followed by Croatian subtitles.
The organizer reserves the right to change this program.