Loading Events

SUB

20/6/2020

Ljetna pozornica

21:30

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Pozivamo Vas da nam se pridružite 20. lipnja kada ponovo otvaramo vrata opatijske velike Ljetne pozornice slavljeničkim koncertom povodom 35 godina glazbenog djelovanja Tomislava Bralića i klape Intrade.

Tomislav Bralić i klapa Intrade, nazvana prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, posljednjih nekoliko godina zasigurno su jedni od najpopularnijih domaćih izvođača čiji jedinstveni koncertni spektakli pune sportske dvorane i stadione. Kontinuirano nastupaju po Europi, a na prošlogodišnjim turnejama, produženim zbog velikog interesa publike, oduševili su Ameriku, Kanadu i Australiju nastupajući u prestižnim dvoranama najvećih gradova gdje inače nastupaju svjetske glazbene zvijezde.

U prvim godinama svog djelovanja redovito su nastupali na omiškom Festivalu dalmatinskih klapa, te nekoliko puta bili nagrađivani. Klapa Intrade je na početku karijere bila prepoznatljiva po komornom tonu, pomno izrađenoj interpretaciji, te dinamičkom nijansiranju glazbenog tkiva čime pokušavaju postići idealnu fuziju. Uz dalmatinske pjesme okušali su se i u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse. Rado pjevaju dalmatinske šansone, prerađuju i skladaju nove.

Svojim koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

U godini u kojoj obilježavaju 35. obljetnicu dolaze u Opatiju kako bi u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice vjernoj publici priredili nezaboravni spektakl glazbe i emocija.

CIJENA ULAZNICE: 

Sektor A (1. – 18. red): 150,00 kn / 120,00 kn (za studente i umirovljenike)
Sektor B (19. – 25. red): 130,00 kn / 100,00 kn (za studente i umirovljenike)

Popust za studente i umirovljenike moguće je ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija uz predočenje dokaza o statusu umirovljenika/studenta.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, u caffe baru Nad urom, u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr