Loading Events

PET

23/8/2024

Ljetna pozornica

20:00

Tragom Olivera

Legendarni i vjerni Oliverovi Dupini koji su Olivera na pratili gotovo trideset godina i pjevači, sastavljeni od Oliverovih prijatelja i najbližih suradnika, prisjećaju se i slave Olivera tako što izvode njegove vječite pjesme.

Svi spojeni u jedno veliko srce, uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt s kojim čuvaju glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da je kroz projekt “Tragom Olivera” jedan od glavnih ciljeva odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se s projektom “Tragom Olivera” želi zauvijek očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio. U projektu sudjeluju Dupini te pjevači koji su s legendarnim Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Goran Karan, Cambi, te mladi Dino Petrić, Jure Brkljača, Mia Dimšić,… Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Oliverov glas i njega nitko ne može zamijeniti sigurni smo da će s projektom “Tragom Olivera” obožavatelji biti oduševljeni.

 

Ulaznice u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, radnim danom od 8 do 15 sati (isključivo gotovonsko plaćanje), online u sustavu Eventim.hr i njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.